Individueel inschrijven

Individueel inschrijven

Wil jij je individueel inschrijven voor één van onze trainingen? Wij hebben een selectie van 3 leuke, nuttige & interactieve trainingen die jou allemaal verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Klik op één van onderstaande trainingen voor inhoudelijke informatie en inschrijving.

Gedurende de corona periode zorgen wij ervoor dat onze locatie en onze werkwijzen volledig corona-proof zijn. Vooraf krijgt iedereen ons corona-protocol, waardoor wij met elkaar voor een veilige training kunnen zorgen.

En wij hanteren een maximum van 8 deelnemers gedurende de corona periode. Onze zaal is geschikt voor 22 deelnemers, dus er is genoeg ruimte.

Wil jij deelnemen aan één van onze trainingen? Schrijf je dan hieronder in. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Bel ons op 036-8444788 of vul ons contactformulier in.

Trainingen

Wij kunnen jou begeleiden naar ontwikkeling en groei met onze cursussen. Zo hebben wij trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, management, organisatie, dienstverlening en nog veel meer. Meer informatie over onze trainingen vindt je hier.

Onze missie

Onze missie is om een positieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van individuen. Zowel privé als zakelijk, zowel betaald als vrijwillig, omdat wij geloven dat een ontwikkeld mens beter in balans is en daardoor een positieve bijdrage levert aan onze wereld.

praktischleren.nl
Tijd voor een afspraak
Op-de-koffie
Contact informatie

Telefoonnummers:
Kantoor: 036-8444 788
Tammo Witmondt: 06-53156863

Algemene voorwaarden