Checkout

Checkout – Afrekenen en Betalen

Bij onze checkout kan je de trainingen afrekenen en betalen. Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.

[woocommerce_checkout]

Over ons

Praktisch Leren .nl (voorheen Q-tasc trainingen), verzorgt training en coaching in het bedrijfsleven en is gespecialiseerd in het werken met de doeners en hun managers van onze maatschappij. Onze kracht zit in de opdracht-gerichte aanpak gecombineerd met leermethodes die zowel het bewuste als het onbewuste aanspreken.

Ons doel is om een partner te zijn in de ontwikkeling van uw personeel. Dat betekent samenwerken, meedenken, terugkoppelen van bijzonderheden en ontzorgen. Daar hoort ook bij, het meten van resultaat om gericht te kunnen sturen naar een einddoel.

Tammo Witmondt is creatief bedenker van efficiënte trainingsprogramma’s en eigenaar van Praktisch Leren .nl, trainingen met resultaat.

Ons trainingsbureau is gevestigd in Almere en ‘wij’ zijn een officemanager en 2 bevlogen trainers. Daarnaast werken wij met een team professionals met ieder hun eigen specialiteit. Wij zijn allemaal opgeleide trainers en coaches. Allemaal vak-enthousiastelingen die werken vanuit een vast format om de kwaliteit en de opbrengst van de trainingen te borgen.

Onze Missie

Onze missie is om een positieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van individuen. Zowel privé als zakelijk, zowel betaald als vrijwillig, omdat wij geloven dat een ontwikkeld mens beter in balans is en daardoor een positieve bijdrage levert aan onze wereld. Lees Verder >>

praktischere.nl
Tijd voor een afspraak
Op-de-koffie
Contact informatie

Telefoonnummers:
Kantoor: 036-8444 788
Tammo Witmondt: 06-53156863

Algemene voorwaarden