Onze Missie

Ons doel is om trainingen aan te bieden afgestemd op de cursist. Onze missie is om een positieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van individuen. Zowel privé als zakelijk, zowel betaald als vrijwillig, omdat wij geloven dat een ontwikkeld mens beter in balans is en daardoor een positieve bijdrage levert aan onze wereld.

De theorie moet in dienst staan van de praktijk! Dus in de vorm die past bij de cursist en op het moment dat het de cursist het beste uitkomt. Wij overleggen met de opdrachtgever waar een oplossing voor moet komen of waar de behoefte aan is. Zo bieden wij met onze trainingen een effectieve aanpak om Groei op de werkvloer te realiseren. Zo kunnen wij onze missie om jullie te helpen in het de groei en ontwikkeling van individuen realiseren.

Praktisch leren doet dit door trainingen aan te bieden die praktisch en interactief zijn. Hierdoor zijn de trainingen leuker en is de transfer van leren hoger. Dit doen wij zakelijk voor onze klanten en dit doen wij gratis als maatschappelijke onderneming.

Als je vragen hebt of als je je vrijblijvend wilt inschrijven voor een training kun je onderstaand contactformulier invullen. Na ontvangst antwoorden wij zeker binnen twee werkdagen. Wij kunnen uitgebreid de groei voor je en/of je mensen bespreken.


Lees meer over onze visie en de maatschappelijke kant:

Tijd voor een afspraak
Op-de-koffie
Contact informatie

Telefoonnummers:
Kantoor: 036-8444 788
Tammo Witmondt: 06-53156863

Algemene voorwaarden