Zoals wij het zien

Wij zien een sterk veranderende wereld en niet iedereen kan daarin mee. Wij geloven dat continues learning een belangrijk onderdeel hierin is. Zowel voor volwassenen als voor kinderen en jongeren.
Zoals wij dat zien : Keep fit for the future! 

  1. In deze veranderende wereld is stilstand een achteruitgang. De mens is geneigd om zich af te zetten tegen verandering. Daarom is het zaak om verandering leuk te maken.
  2. Kinderen en jongeren van deze wereld zijn de toekomst. Zij zijn voor hun toekomst afhankelijk van wat wij ze bijbrengen (in opvoeding, onderwijs en ervaringen). Omdat niet ieder kind van huis uit mee krijgt wat ze nodig hebben is onderwijs van groot belang. In Nederland en in de rest van de wereld.

Dit bevordert de persoonlijke ontwikkeling. Door maatschappelijke inzet worden ook mensen met minder kans betrokken in de maatschappij. Naast het geven van trainingen zetten wij ons in voor onze maatschappij door een paar keer per jaar vrijwilligerswerk te doen op de middelbare scholen in Flevoland. Wij doen dit met organisaties zoals Jinc en On stage. 

Neem contact met ons op om groei voor jou en/ of je mensen te bespreken.


Lees meer over onze visie en de maatschappelijke kant:

Tijd voor een afspraak
Op-de-koffie
Contact informatie

Telefoonnummers:
Kantoor: 036-8444 788
Tammo Witmondt: 06-53156863

Algemene voorwaarden