Maak je bewust gebruik van de WKR om je personeel te stimuleren? Dan kom je al snel aan het plafond van deze belastingvrije regeling. Toch is het mogelijk om leuke activiteiten te doen zonder dat de kosten van het WKR budget af gaan.

*De WKR is de werkkostenregeling waarbij de overheid bedrijven speelruimte geeft om onbelast zaken aan het personeel aan te bieden.
Kijk voor de exacte regeling met de bijbehorende voorwaarden op de website van de belastingdienst of op de website rijksoverheid

Binnen de WKR vallen bijvoorbeeld: etentjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, en natuurlijk de kerstpakketten. Ook sportabonnementen, een fiets en tablets vallen binnen deze regeling.

Om optimaal gebruik te maken van de WKR regeling is het mogelijk om een combinatie te maken met één van de Q-tasc Praktisch Leren interactieve trainingen met game-based leren programma. Voeg daar een afsluitende gezellige barbecue aan toe en voilà. Het personeel geniet van een top dag en het doel is bereikt.

Op deze manier kunnen de kosten beter verdeelt worden, heeft het personeel een enorm leuke dag en kan de baas rustig slapen. Iedereen happy!

Nieuwsgierig? Laten we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Bel of neem contact met ons op via ons contactformulier

Telefoonnummers:
Kantoor & trainingslocatie: 036-8444 788
Tammo Witmondt: 06-53156863