Tijdens het bezoek van koningin Maxima aan Almere On Stage heeft Q-tasc arbeidsondersteuning verleent. Tammo eigenaar van Q-tasc, heeft als perscoördinator ervoor gezorgd dat tijdens het bezoek van hare majesteit de pers ruim de gelegenheid heeft gehad om nieuws te vergaren zonder daarbij opvallend aanwezig te zijn. Bijna 30 man pers was aanwezig om het evenement en de koningin te filmen, te fotograferen en te beschrijven.

Een belangrijk element in de uitvoering was dat er een aantal verschillende belangen behartigd moesten worden. Zo is er het belang van de veiligheid, het belang dat de pers zijn werk kan doen en natuurlijk het belang van de beroepsbeoefenaren en de leerlingen. Die laatsten komen tenslotte naar het VMBO beroepenfeest om kennis te maken met hun mogelijke toekomstige beroep.

Om te zorgen dat alles vloeiend verloopt, hebben we in de voorbereidingen samengewerkt met de politie, beveiliging en de RVD. En met de mensen van de topsporthal, van de belichting en natuurlijk van On Stage zelf. Tijdens dit overleg vooraf hebben we nog een aantal knelpunten besproken en weggenomen. Door deze perfecte voorbereiding is deze dag voor het evenement en ook voor de pers enorm geslaagd.

Q-tasc ondersteund als maatschappelijk betrokken bedrijf, Almere On Stage bij de organisatie en bij de werving van beroepsbeoefenaren. Voor meer informatie hierover kijk bij samenwerking Q-tasc en voor meer informatie over het evenement bezoek de website van Almere On Stage of kijk op de Facebook pagina van On Stage

Logo smal highres

On stage logo Almere 2015