Goodyeear concept band

Goodyear commerciële training met coaching.

Dit jaar verzorgt Q-tasc, via een extern bureau, onder andere de Goodyear banden training. Een producttraining die met behulp van een aantal didactische methodes omgetoverd is tot een interactieve training en daardoor een veel grotere transfer van leren creëert ten opzichte van een standaard product training.

Zij hebben gevraagd naar een effectieve methodeom kennis  werkelijk over te dragen, daarom draaien we nu een mixed learningstraject. De mensen die getraind worden hebben een gecombineerde technische en commerciële functie. Zij zijn de personen die het succes van het bedrijf mede bepalen. Daarom worden zij nu getraind.

Goodyear Tires de Rooy Van_Genugten_5th_Dakar

Winnaar Dakar 2016 op Goodyear banden

Het traject bestaat uit een banden training, een commerciële training en een coaching van 2 uur per persoon. Door te kiezen voor dit traject zal de transfer van kennis en kunde vele malen hoger zijn dan alleen een enkele trainingsdag.

Bijkomstig leuk feit is dat Gerard de Rooy dit jaar winnaar werd tijdens de Dakar rally in Zuid Amerika op Goodyear banden (bron: website GYD Benelux)